Gelaatsbehandelingen

Expressie - Emotie - Energie

Een gelaatsbehandeling die verder gaat dan alleen je buitenkant?

Als SHE deskundige (specialiste in de Holistische Esthetiek en Energie) werk ik niet alleen aan je huid, maar sta ik in alle rust stil bij de essentie: je onderliggende emoties en energiedoorstroming. Want volgens mij kan het ene niet zonder het andere als je écht wilt stralen.

Door deze manier van ‘verzorgen’ werk ik op een dieper niveau dan een klassieke schoonheidsspecialiste. Zo kunnen verkrampingen, blokkades, spanningen en stress verminderen, en zelfs verdwijnen.

Stap met een volledig goed gevoel, de nodige inzichten die je nodig hebt, naar buiten. Schoonheid ontstaat door meer dan alleen een mooie expressie. Je onderliggende emoties en energie zijn minstens zo belangrijk.

Stralend vanbinnen, stralend vanbuiten

Bij Voel je goed instituut wil ik jou helpen om voorbij de oppervlakkigheid te gaan en ervoor te zorgen dat je je schoonheid kunt ontdekken vanuit je totale zijn. Want schoonheid gaat niet alleen over crèmes smeren voor een mooie buitenkant, maar vooral over je mooie binnenkant verzorgen.

Beleef de unieke voel je goed methode

Bij de voel je goed methode staat aanraking centraal. Deze bestaat uit speciale massagegrepen die geïnspireerd zijn vanuit de oosterse behandelwijzen. Je levensenergie of Qi moet goed kunnen stromen.


Huismerken

Onze behandelingen worden uitgevoerd met de producten vanPhyto 5 en Mary Cohr. Beide merken bestaan uit een hoge dosis etherische oliën die zorgen voor ons goed voelen.

»» Gelaatsbehandeling: Harmonie

»» Reserveer je gelaatsbehandeling